Compania vinde preparate din peşte precum salate de icre, sardeluţe marinate şi batogul de sturion. Produsele sunt vândute în marile lanţuri de retail.
Compania Deltaica Seafood, care produce preparate din peşte, deţinută de soţii Daniela şi Daniel Buhai din Tulcea, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu circa 20%, în linie cu ce a bugetat pentru acest an, dar cu marjă de profit mai redusă, potrivit oficialilor companiei.
„Ne-am atins ţinta de creştere în prima jumătate a acestui an, plus 20% la vânzări, dar în contextul actual marja de profit s-a diminuat. În continuare cele mai căutate produse sunt salatele de icre şi sardeluţele marinate. Am introdus în portofoliu şi batogul de sturion (fileu dorsal al peştelui, prelucrat cu ingredient natural, sare şi fum-n.red.), care este în proces de certificare pe scheme de calitate“, a declarat pentru ZF Daniel Buhai, director general al Deltaica (fosta Miadmar HDP).