Retail&Agrobusiness

Brandul de sucuri Profructta vizează afaceri de 400.000 € şi extinderea în Europa

Fabrica care produce sucurile Profructta este situată în Câmpulung Muscel şi are o capacitate de procesare între 2.000 şi 4.000 de litri de suc de fructe pe zi.

Fabrica care produce sucurile Profructta este situată în Câmpulung Muscel şi are o capacitate de procesare între 2.000 şi 4.000 de litri de suc de fructe pe zi.

Autor: Simona Tatu

16.02.2018, 00:05 620

Brandul românesc de sucuri Profructta, lansat în urmă cu peste cinci ani de soţii Marius şi Crina Măcărescu, a realizat anul trecut afaceri de 220.000 de euro, iar pentru 2018 estimează vânzări duble, până la 400.000 de euro. Pe lângă dublarea cifrei de afaceri, compania ia în calcul şi distribuirea pro­duselor în afara României. 

„În 2017 ne-am dublat cifra de afaceri comparativ cu anul precedent, iar principalii factori de creştere au fost extinderea zonelor de vânzare, pe lângă Bucureşti au fost adăugate oraşele Braşov şi Cluj, dar şi datorită dezvol­tării echipei de marke­ting“, a explicat Andreea Mure­şeanu, direc­torul gene­ral al companiei Pre­mium Fruct, firma care ad­mi­nistrează brandul Profructta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO