Un start-up pe zi

O familie din Bacău a pariat 90.000 de euro pe un restaurant de burgeri

Preţul unui burger variază de la 13 lei, burgerul de pui, la 31 de lei, burgerul cu chiflă neagră.

Preţul unui burger variază de la 13 lei, burgerul de pui, la 31 de lei, burgerul cu chiflă neagră.

Autor: Simona Tatu

10.10.2017, 00:05 3167

„Ca cifră de afaceri pe restaurant estimăm cam 2,5-3 milioane de lei pe an.“

Raluca Lungu, o tânără din Bacău, a deschis în luna mai împreună cu tatăl său un restaurant în care se servesc în principal burgeri, care a necesitat o investi­ţie de 90.000 de euro. Pentru pri­mul an de acti­vi­tate, antrepre­noa­rea se aşteaptă la o cifră de afaceri de circa 2,5 mil. lei (550.000 euro).

„Investiţia în realizarea restauran­tului s-a ridicat la 90.000 de euro. Localul este amenajat într-o casă nor­ma­lă din Bacău şi deşi pare foarte occi­dental, spaţiul a fost realizat de tâmplari din Bacău“, a spus Raluca Lungu, fon­da­toarea restaurantului Snobbish Burger.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO